Onze troeven

Troef 1 Persoonlijke aanpak

Bij ons bent u geen nummer. Maar een unieke klant, met specifieke wensen en behoeften. Daarom praten wij over uw noden. En luisteren wij naar uw smaakvoorkeuren. Het resultaat: een oplossing voor uw keuken, badkamer of dressing die u op het lijf geschreven is. En die perfect in harmonie is met de bouw- en interieurstijl van uw woning.
Extra voordeel: de slimme indeling van uw ruimte.

Troef 2 Deskundig advies

Wij bieden deskundig advies over de kwaliteit, de duurzaamheid, het onderhoud en de prijs van elk facet van uw concept. En puzzelen samen met u de ideale maatoplossing in elkaar: materialen, kleuren, toestellen, … Het plaatje klopt! De kers op de taart? U neemt een realistische computersimulatie mee op zak. Waardoor u al watertandt van het eindresultaat.
WIlt u nog een stap verder gaan? Dan begeleidt onze interieurarchitect u met plezier bij de keuze van de verf, textiel, woondecoratie, … Zodat u geniet van een totaaloplossing.

Troef 3 Actief sinds 1972

Betrouwbaar vakmanschap. Daarop kunt u rekeen bij Keukencentrum Ampi bvba. Want al sinds 1972 timmeren wij aan uitstekend maatwerk, tegen een betaalbare prijs.

“Wij werken merkonafhankelijk. Uw garantie voor het beste toestel voor uw vraag.”

Troef 4 Betaalbaar maatwerk

Vergeet standaardoplossingen. Uw pand is uniek, net als uw persoonlijkheid. Dus verdient uw keuken, badkamer of dressing een eigen indeling en uitstraling. Maar niet tegen elke prijs! Keukencentrum Ampi bvba biedt u het beste van twee werelden. Maatwerk van grote kwaliteit, tegen een klein tarief.
Hoe kant dat? Het productieproces verloopt halfautomatisch. Dat is uw garantie op betaalbare flexibiliteit.

Troef 5 Eigen productie

Met Keukencentrum Ampi bvba kiest u voor kwaliteit van eigen bodem. Want ons productie-atelier ligt op een boogscheut van onze showroom. En dat biedt veel voordelen. Zo volgen wij de fabricatie van uw maatkasten op de voet. En spelen wij kort op de bal, als dat moet. Vergeet bovendien dure invoer- en transportkosten. Uw maatoplossing … is vlakbij.

“Wij zijn pas tevreden als elk detail af is.”

Troef 6 Vast plaatsingsteam

Een goede plaatsing begint met een waterdichte voorbereiding. Onze experten nemen dus ook de opmetingen en de technische plannen voor hun rekening. Bovendien werken de leden van onze plaatsingsteams al jaren samen. U krijgt dus een pak ervaring voor uw geld. En daar vaart u wel bij. Want onze vaklui voorzien problemen nog voor ze zicht stellen. Uw keuken, badkamer of dressing doorstaat dus moeiteloos de tand des tijds.

Troef 7 Stipte oplevering

Verbouwing zonder vertraging? Dat kan! Ga voor minimale hinder, en maximaal wooncomfort met Keukencentrum Ampi bvba. Wij garanderen u een stipte plaatsing. Want wij hebben de productie van uw unieke kastenconcept in eigen handen. Na uw order staat u dus snel achter het fornuis van de keuken van uw dromen. Relaxt u in uw nieuwe wellnessparadijs. Of kiest en keurt u outfits in uw pasklare dressing. Totaalrenovatie? Klop ook dan bij ons aan voor een strikte planning. Want wij hebben voor elke klus de juiste man in huis. Vergeet dus lange wachttijden.

Troef 8 Onklopbare dienst na verkoop

Onze service stopt niet bij de oplevering. Wij gaan voor honderd procent klanttevredenheid. Dus hebt u na plaatsing een probleem? Of is er een defect – hoe klein ook? Dan herstellen wij dat met veel plezier. ook na twintig jaar! Dat doet geen enkele groothandel ons na. En dat is de basis van onze ijzersterke langetermijnrelatie met onze klanten. Ontdek het zelf.